e


waesrdtfgyhu


r


l


sds


aklxj

 

j

j

ouiaweha

okej ärligt nu gubben, jag vet att det som hände idag va mitt fel o ärligt förlåt.. jag hatar att jag gjorde som jag gjorde. Fast jag har varit en idiot ska du veta att du e älskad.. Jag vet även att du har det svårt just nu, o då vill jag hjälpa dig för att må bättre inte börja bråka med dig... du e så vacker, så fin o Jag älskar dig..

a


hj


p


aw


s


lkj


lo

 

ikjerligj

aa men som sagt jag vill gärna att du läser detta just för att få en mer ''inblick'' in i mitt liv. I september när jag va 14 skulle jag träffa en ''vän'' som va runt 20 tror jag, så vi drog till högbo i hans bil, så när vi väl va framme så började han ta på mig överallt, vilket jag verkligen inte ville men våga inte säga emot ändå, så frågade han ba ''Om jag våldtog dig skulle du polisanmäla mig då?'' så svara jag självklar ja, o då våga han inte riktigt göra något mer, så han skulle lämna mig hemma igen. Jag va jävligt rädd att han skulle komma tillbaka då han visste vart jag bodde, jag vågade inte gå ut, jag låg hemma i typ en månad. mamma o pappa va på något bröllop så dom  kunde jag inte prata med, alltså vet dom inget än idag heller. Jag trodde det skulle sluta där då jag inte hörde något mer av honom, men då började jag få massa konstiga sms från någon random person som jag inte vet än idag vem det va som först verkade snäll osv, som frågade om jag ville med på fest, jag ville inte, han erbjöd sig att betala typ 50 tusen bara för att ligga med mig, jag slutade svara, o han fortsatte så tillslut bad jag en vän att prata med honom o då slutade han lite grann, jag hörde inte av honom på månader, men för typ någon månad sen började han skriva i någon vecka, men inte mer får jag hoppas, hahah oo aa av detta vill jag mer få ut att du får veta två saker i mitt liv som jag än i dag e livrädd för.. Som när jag skulle träffa dig första gången, jag visste att du inte va sån här, men ändå skaka jag som fan för jag va rädd.. jag vågar inte vara ute själv på kvällen mer eller något, för jag e rädd för att någon av dom ska komma eller något

p


b

Jag vet att detta har gått fort, men inte för fort ändå enligt mig. Att komma från en person som behandlar mig som skit till dig, bästa jag har gjort. Jag har inte träffat dig många gånger, men ändå känner jag mig så sjukt trygg med dig, o jag gillar dig något sjukt, vilket brukar ta tid för mig att känna, men inte denna gång. Du e det ärligt finaste jag vet, så snäll, så underbar, så ja du har la allt. Att få ett litet meddelande från dig, kan göra så att jag e glad hela dagen o då spelar det ingen roll vad som händer under dagen bara jag har fått pratat med dig. Ååååh gu va jag e lycklig med dig o allt jag vill nu e att en dag kunna kalla dig just för min, bara min.

hj



k


l


ll


l


k


ö


l


k


k


k


k


b


e


j


ve


eefujef

 

ghjv


m


j


gb


g


ehjfb


tp



gotta go my own way


fghjik


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus